Dusjløsninger

Dusjløsninger med sikkert, herdet glass

Dusjløsning med glasskabinettNår du kjøper en dusjløsning av oss skal du føle deg helt sikker. Vi bruker alltid sikkerhetsglass til våre løsninger, så hvis uhellet er ute kan risikoen for personskade nesten utelukkes.

Alle våre dusjdører blir herdet slik at de blir 6 ganger så sterke som alminnelig glass, og ved brudd blir glasset til små, ufarlige biter, slik at skjæreskader reduseres betydelig.

Dusjløsningene er alle CE-merkede og overholder de gjeldende regler, normer og krav. Hengslene er testet til mer enn 100.000 åpninger, hvilket svarer til mer enn 65 års forbruk med 4 personers som tar ett bad om dagen.
Med denne garantien kan vi sikre deg, at så vel glass som hengsler og beslag lever opp til den høyeste standard samt kravene til holdbarhet, stabilitet og brudd-egenskaper.

Dusjløsning etter spesialmål

Nesten alle våre dusjløsninger leveres på spesialmål. Derfor kan vi alltid finne en løsning som passer hjemme hos deg. Dessuten er det mange spennende glassvarianter å velge mellom.

Vi lager våre løsninger i både store og små varianter. Har du et ønske som du ikke ser blant våre bilder, er du velkommen til å kontakte vårt verksted i Oslo. Vi vil gjøre vårt beste for å etterkomme dine ønsker.

Klikk på bildene for større oppløsning. Kontakt vårt verksted i Oslo for mer om våre dusjløsninger i glass.