REKKVERK

Vi leverer alt innen glassrekkverk og rekkverk av tre

Glassrekkverk - Solid utførelseOm du ønsker rekkverk laget av glass innbundet i for eksempel metall så er du kommet til spesialisten på området glass… Vi leverer også andre typer rekkverksløsninger.

Vi tilbyr blant annet glassrekkverk som er et rekkverk tilpasset terrasse i glass. Det kan også være stolpefritt.

Vi fører kvalitetsrekkverk og gelender i stål med glass, rør eller firkant innendørs og utendørs bruk. Mulighetene er mange, du må gjerne kontakte oss for råd og veiledning når du skal velge!

Komponentene til rekkverket finnes i rustfritt stål og aluminium. Valget av stålkvalitet er viktig fordi miljøet påvirker stålet forskjellig i forskjellige geografiske områder.

Alle glasstyper kan leveres i klart, tonet eller frostet glass. Det vanligste glasset til rekkverkene er 8,76 mm 12,76 mm eller 16,76 mm laminert glass. Andre typer av sikkerhetsglass kan bestilles etter kundens ønske.

Alle hjem er unike, og vi innrømmer gjerne at alle rekkverk ikke passer i alle hjem. Dette er hovedgrunnen til at vi har valgt å presse bredden i vårt sortiment til det ytterste. Vårt store utvalg av rekkverk og gelendre gir oss en større mulighet til å kunne finne en løsning til akkurat ditt hjem.

Mange typer rekkverk

Vi tilbyr syrefaste altanrekkverk, balkongrekkverk, glassrekkverk, trapperekkverk, sikkerhetsrekkverk og rekkverk for franskbalkong, baldakin, stolpefritt rekkverk.

Leif Larsens Glass og Snekkerservice har verksted i Oslo og kan derfor tilpasse til alle former.